Az oktatás digitális átalakításának támogatása

Készüljön fel az oktatás forradalmára! 

Egyedülálló lehetőség előtt állnak a szlovákiai iskolák az oktatás digitalizálására létrehozott fejlesztési alapnak köszönhetően. A modern eszközök fontos szerepet játszanak abban, hogy felébresszék a diákokban a motivációt, és a jövő munkaerőpiacán elengedhetetlen készségeik fejlődjenek. Ha tanácstalan, hogy milyen eszközökre érdemes fordítania a támogatást, akkor támaszkodjon az Edtech Magyarország csapatának szakmai tudására!   

Az Edtech Magyarország szakértői által összeállított alkotópedagógiai csomag előnyei: 

Eszközök és tudás egy csomagban

Az ajánlat a Craftbot Plus Pro 3D-nyomtató és a programozás oktatását segítő micro:biteket mellett egy egyedi, alkotópedagógiai tananyagot is tartalmaz, amely a tanárokat támogatja az eszközök használatában. 

Minőség és tapasztalat

Az Edtech Magyarország több mint ötéves tapasztalattal rendelkezik a korszerű digitális oktatás területén. Támogatásunkkal az elmúlt években több, mint 200 digitális közösségi alkotóműhely nyílt az oktatásban Magyarországon, Erdélyben és a Vajdaságban. 

 Az alkotópedagógiai csomag most rendkívül kedvezményes áron elérhető. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot!  

 

Alkotópedagógiai csomagajánlat tartalma

 

 

Maker’s Red Box – Global Warning tananyag

A Maker’s Red Box egy kompetenciafejlesztő taneszköz és tananyagcsalád 11-17 évesek számára amely pedagógiai hátteret biztosít a SmartLab eszközök mellé. A szociális és digitális készségeket a diákok számára vonzó kerettörténeteken és szerepjátékokon keresztül fejleszti, miközben a valós életből vett problémák megodására kell önállóan és csoportban megoldást találni. Felzárkóztatási és pályaorientációs célokra egyaránt alkalmas, tanórai vagy tanórán kívüli keretek között, számos eszközzel segíti hozzá a pedagógusokat sikeres projektfoglalkozások tartásához.

 

BBC Micro:Bit Go Kit V2

12 darab

A BBC micro:bit egy egyszerűen használható, grafikus blokknyelv segítségével is programozható panel. Ennek az oktatási eszköznek a célja az új generáció inspirálása. Akár a tanterv részeként is alkalmazható, nem csak reál tárgyak keretein belül. Segíthet a gyermekeknek elsajátítani olyan hasznos tudást és ismereteket mellyekkel a digitális információ fogyasztóiból új eszközök tervezőivé válhatnak, továbbá segíthet a tanulás és a problémamegoldás fejlesztésében, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból és részesei lehessenek a 21. század technológiájának.

 

 

CraftBot Plus Pro 3D nyomtató

A 3D nyomtatás játszva növeli a tanulási élményt és motivációt. A diákok a saját ötleteiket is könnyen megvalósíthatják, kreativitásukat új módszerekkel gazdagíthatják.

Cégcsoportunk célja Magyarország legjelentősebb oktatástechnológiai szolgáltatójaként támogatni az oktatási szereplők munkáját.