Továbbképzések

Alkotópedagógiára épülő programjaink szerves része a pedagógusok felkészítésére fejlesztett akkreditált, leginkább a blended modellnek megfelelő továbbképzéseink. Fontosnak tartjuk, hogy továbbképzési programjaink gyakorlatorientáltak legyenek és ugyanolyan élményalapú a felkészítés, mint ahogyan a tananyagok feldolgozása is zajlik.

Az alkotópedagógia segít kitörni a klasszikus tanári szerepkörből, így felkészítő programjaink különösen a megújulni vágyó, útkereső, innovatív pedagógusoknak adnak izgalmas impulzusokat. Továbbképzéseink azt támogatják, hogy az egyirányú ismeretátadást a támogató szerep váltsa fel, ahol a tanár segíti a gyerekeket a világ jelenségeinek és törvényszerűségeinek felfedezésében.

A továbbképzésekre jelentkezhet bárki, nem számít a szakterületed, a technológiai eszközök használatához sem szükséges szaktudás vagy előképzettség.  Ha szívesen áldozol időt és energiát arra, hogy új technológiákkal, korszerű módszertani és pedagógiai eszközökkel, eljárásokkal ismerkedj, akkor ezt továbbképzéseinken megtalálod.

Az akkreditált tanárképzések mellett egyre markánsabb szerepet szánunk a modern tárgyalkotó technológiákra épülő, illetve az azok használatát elősegítő készségek és képességek fejlesztésére, a munkaerőpiaci igényekre a lehető legrugalmasabban választ adó képzések létrehozására és oktatására.

A munkaerőpiaci igények alapján szintén a tevékenységünk részét képezi az eltérő szociális háttérből, egészségügyi állapotból fakadó, a munkaképességet befolyásoló úgynevezett “soft skillek” és alapvető képességek fejlesztését célzó képzések létrehozása és oktatása.

Moduláris megoldásaink elsősorban a gyártó és feldolgozóipari szektorokban tevékenykedő vállalatok számára jelent rugalmas megoldást a potenciális és a meglévő munkaerő hatékony fejlesztésére.